Återkommande evenemang

På HumF vill vi att alla ska få plats och ha roligt! Därför ordnar vi en rad olika aktiviteter. Allra oftast är våra aktiviteter gratis! Här hittar du mer information om några av de evenemang som återkommer hos oss. Håll utkik här på hemsidan och på vår Facebook-sida för mer information!

Kom ihåg att du måste vara medlem hos oss för att komma på våra evenemang, det blir du enkelt här!

 

Saknar du något evenemang? Vill du dra igång något? Hör av dig till oss vi mejl eller på vår facebooksida!


q2-Filmkvällar.png

Filmkvällar

Varje månad ordnar vi fimkvällar på Gula villan. Vi brukar ha olika teman på filmkvällarna, allt från Tarantino, till Disney, till skräckfilm och så bjuder vi på popcorn. 


q4-crafterschool.jpg

Crafter School

Om du har en stickning som samlar damm eller kanske vill lära dig att virka är Crafter School den perfekta stunden för dig. Vi samlas någon gång i månaden och pysslar tillsammans. Ingen förkunskap krävs och lite olika typer av material brukar finnas på plats.

Gå med i Crafter Schools Facebook-grupp för med information, här!


Lunchföreläsningar.jpg

Lunchföreläsningar

Några gånger per termin anordnar vi lunchföreläsningar på Gula villan. Då bjuder vi in olika föreläsare som får prata om sitt ämne i ca 45 min. Samtidigt bjuder vi på lunch! 


q5-kroki (1).jpg

Kroki

HumF har hållt i kroki i flera år! Kom och teckna hos oss, alla nivåer välkomnas!

Vi brukar ta en liten avgift för våra krokikvällar för att täcka modellens lön. Alla tar med sig sitt egna material.


Kopia av q2-Filmkvällar.png

Alumnsamtal

"Vad gör du egentligen när du är klar med studierna?"

Några gånger per termin bjuder vi i samarbete med alumnnätverket på SU folk som har läst humaniora till Gula villan för att prata om våra möjligheter på arbetsmarknaden och låtar dem berätta om vägen från studierna till arbetslivet!


Kopia av Kopia av Kopia av Platshållare för text.jpg

HumHum

Tycker du om att sjunga? Då är Humanistiska föreningens kör HumHum något för dig! Kören träffas varje vecka på Gula villan för att sjunga ihop. Ingen förkunskap krävs. Vill du veta mer gå med i HumHum´s facebookgrupp, här, eller mejla till humhum@humf.su.se