Engagera dig! 

 

Som fakultetsförening är vår funktion att erbjuda våra medlemmar det lilla extra på universitetet genom att hålla det studiesociala livet på campus levande och skapa sammanhang där studenter kan träffas utanför klassrummen. Verksamheten sköts av föreningens styrelse som består av ideellt engagerade studenter, som gör allt jobb vid sidan av sina studier! Utöver att studietiden går fortare för att man har roligt tillsammans, så är det en stor fördel att arbeta ideellt inom en förening då det ofta ses som meriterande på en kompetensfylld arbetsmarknad.

Det finns flera sätt för dig som medlem att engagera dig!

Att arbeta med oss ger en mängd olika erfarenheter som kan vara värdefulla senare i livet! Allt engagemang är ideellt och frivilligt, och du är välkommen att engagerad dig så mycket som du kan och vill! 

 

1)  Delta på event: Först och främst så kan du delta på våra aktiviteter, vi anordnar middagar, pubar, lunchföreläsningar, filmkvällar, fester, temakvällar, etc. Mer information om alla våra evenemang hittar du i kalendern här på hemsidan eller på vår Facebook.  

 

2)  Funktionär: Vill du vara med och hjälpa till? Har du idéer på evenemang vi kan ordna och vill du vara med och ordna dessa? Om du vill engagera dig är du varmt välkommen att göra det genom vår funktionärsverksamhet där du får vara med och att hjälpa till att anordna våra aktiviteter. Programutskottet, Övermarskalksämbetet och Klubbmästeriet är de utskott av föreningen där de finns möjlighet att engagera sig. Som funktionär hjälper du till med att till exempel stå i baren på våra pubar, laga mat till våra pubar och middagar, planerar temakvällar och allmänt hjälper till på våra aktiviteter.

Vill du vara vår pianist? Kanske odla i våra rabatter? Ordna någon regelbunden aktivitet? Vi är öppna för alla idéer! Hör av dig till styrelsen så kan vi prata om hur just du kan engagera dig! 

 

3)  Sök en förtroendevaldpost: Att vara förtroendevald är ett mellanting mellan att vara funktionär och att sitta i styrelsen. En får ansvar för ett specifikt område och ansvarar självständigt för sina arbetsuppgifter. De förtroendevalda poster som finns i nuläget är fotograf, fanbärare samt 3 stycken poster inom Klubbmästeriet (barmästare, köksmästare och infomästare). Som förtroendevald i HumF får du även en del förmåner, bland annat rabatterat pris på våra sittningar! 

 

4)  Styrelsen: Känner du att du vill vara med och utveckla vår verksamhet mer grundligt? Då är du välkommen att söka dig till styrelsen! Vi är en liten grupp studenter som tillsammans driver Humanistiska föreningen och vi behöver alltid nya engagerade. Som en i styrelsen har du stort inflyttande över vad vi gör. Styrelsen arbete är helt ideellt och en sitter på sin post under ett kalenderår (eller mer om en känner för det såklart!). Runt november/december varje år tillsätts den nya styrelsen för nästkommande år, då brukar vi annonsera ut om vilka platser som går att söka. Men du är alltid välkommen att kontakta oss under året för att se om det finns en ledig post i styrelsen.  

 

Vill du vara med? Skicka ett mejl till styrelsen@humf.su.se! Eller kom förbi Gula villan och prata med oss!