Engagera dig! 

 

Som fakultetförening är vår funktion att erbjuda våra medlemmar en givande tid på universitetet genom att hålla det studiesociala livet på campus levande och skapa sammanhang där studenter kan träffas utanför klassrummen. Verksamheten sköts av en styrelse bestående av ideellt engagerade studenter, som vid sidan av sina studier ansvarar för en specifik del av föreningens verksamhet.

Det finns flera sätt för dig som medlem att engagera dig och få ett rikare studentliv!

 

1)  Delta: Först och främst så kan du delta på våra aktiviteter, vi anordnar middagar, pubar, lunchföreläsningar, filmkvällar, fester, temakvällar, etc. Mer information om alla våra evenemang hittar du i kalendern eller på vår Facebook.  

 

2)  Funktionär: Har du idéer på evenemang vi kan ordna eller kanske rent utav känner att du vill vara med och ordna dessa? Vill du engagera dig mer är du varmt välkommen att göra det genom vår funktionärsverksamhet där du får vara mer delaktig i att hjälpa till att anordna våra aktiviteter. Programutskottet, Övermarskalksämbetet och Klubbmästeriet är de utskott av föreningen med möjlighet för ett djupare engagemang. Exempel på uppdrag är till exempel bar- och serveringspersonal, assisterande festplanerare, fanbärare, m.m. Hör av dig till styrelsen så kan vi berätta mer om hur du kan gå med i vår funktionärspool!

 

3)  Sektionerna: Du kan också engagera dig genom att gå med i, eller skapa, en sektion själv. Sektionerna har möjlighet att ha sin verksamhet i våra lokaler. Våra sektioner kan antingen vara studentråd som vill ordna studiesocial verksamhet eller en grupp studenter som går ihop och skapar en sektion utifrån ett gemensamt intresse. Du kan självfallet gå med i en av de existerande sektionerna också.

 

4)  Styrelsen: Känner du att du vill vara med och utveckla vår verksamhet mer grundligt? Då är du välkommen att söka dig till styrelsen! Vi är en liten grupp studenter som tillsammans driver Humanistiska föreningen och vi behöver alltid nya engagerade. Som en i styrelsen har du stort inflyttande över vad vi gör. Styrelsen arbete är ideellt och en sitter på sin post under ett kalenderår (eller mer om en känner för det såklart!). Runt november/december varje år tillsätts den nya styrelsen för nästkommande år, då brukar vi annonsera ut om vilka platser som går att söka. Men du är alltid välkommen att kontakta oss under året för att se om det finns en ledig post i styrelsen.  

 

Vill du vara med? Kontakta oss!