Back to All Events

Vad hände sen? - Samtal med en humanioraalum

  • Humanistiska föreningen 33 Svante Arrhenius väg Stockholm, Stockholms län, 114 18 Sweden (map)

Välkommen på ett samtal med en humanioraalumn och hör om vägen från studierna ut i arbetslivet. Kom och lyssna och ställ frågor - vi bjuder på fika! Efteråt har du möjlighet att stanna kvar på onsdagspuben! 

Vi gästas av alumnen Tanja Holm som har läst filosofi, arabiska och konstvetenskap på Stockholms universitet. Mellan åren 2009 och 2015 bodde hon i Jemen och bevittnade den arabiska våren. 2015 kom hennes reportagebok ”Jemen är bra!”. I dag jobbar hon som frilansande journalist från västra Balkan där hon är född. Hon hittades på en polistrappa mitt under ett uppror och har återvänt för att ta reda på vad som hände. Tanja jobbar just nu med en dokumentär om sin egen adoption, samt med en reportagebok om Kosovo, Europas yngsta land.

Ta chansen att träffa en spännande alumn och få tips om hur du får jobb efter studierna!

Evenemanget är ett samarbete mellan Stockholms universitets alumnnätverk och Humanistiska föreningen.

OBS! För att få delta behöver du vara medlem i Stockholms universitets studentkår och en fakultetsförening, alternativt endast i Humanistiska föreningen. Medlemskapet kostar 120 kr per termin. Läs mer och teckna medlemskap på Stockholms universitets studentkårs webbplats.

Alumnnätverket kan du gå med i så snart du tagit dina första poäng vid Stockholms universitet. Läs mer på su.se/alumn.