Back to All Events

Valborgspubrundan 2018: Alice i Underlandet hos HumF!

  • Humanistiska föreningen 33 Svante Arrhenius väg Stockholm, Stockholms län, 114 18 Sweden (map)

WE'RE ALL MAD HERE!

Snart är det äntligen dags för Valborgspubrundan 2018! Årets tema är film - och vi på HumF kommer förvandla hela villan i ett land som strider mot all logik! Alice i Underlandet är alltså vårt tema här på Gula villan!

Som vanligt kommer vi ha ett märke och en pin som man kan köpa tillsammans med en av våra märkessdrinkar! Dessutom finns roliga lek, en ölbar utomhus och prisvärd mat!

Kom ihåg att du behöver köpa en biljett innan, som består av ett märke, en band och en valborgare - annars kommer du inte kunna komma in! De kostar 140 kr och vi kommer att sälja dem den 16:e till 17:e april under våra vanliga öppettider (kl. 12 - 16) endast till kårmedlemmar (ta med studentkortet!) och om det sedan finns några kvar kan även alla andra få köpa dem mellan den 18:e och 20:e april. Om du inte har möjlighet att komma till Gula villan denna veckan går det även att köpa dem på Studentpalatset eller hos andra sektioner! :)

Mer information om hela pubrundan hittar du här: https://www.facebook.com/Valborgspubrundan/ och här: https://valborgspubrundan.github.io/

Vi ses den 22:a april! ♥
HOOT!