Gamla sektioner

 

På denna sidan sparar vi gamla eller inaktuella sektioner, med hopp om att de ska väcka inspiration till nya medlemmar. Är du intresserad av att återuppliva en sektion? Hör av dig till sektionsledaren@humf.su.se.

 

Månadens kulturutflykt

Träffades en gång i månaden för en kulturutflykt.

MKU, månadens kulturutflykt, anordnade, som namnet väl beskriver, en kulturutflykt i månaden för Humanistiska föreningens medlemmar. MKU hade som mål att organisera utflykter med en stor bredd inom kultursektorn. Museibesök, gallerirundor, dansföreställningar och teaterbesök var inplanerade men de var även öppna för andra idéer.

Varje månad skickades ut information om den kommande utflykten, var man intresserad skickade man en intresseanmälan via mail.  Eftersom vissa utflyktsmål ibland har inträdesavgift hade MKU endast 20 platser till förfogande som de gärna ville fylla. Fick man plats på utflykten skickades en bekräftelse per mail.

 

Filmsektionen Fahrenheit 39

Fahrenheit 39 är Humanistiska föreningens filmsektion. Som sektion bokar ni villan för filmvisning, pub, panelsamtal eller liknande. 

 

FINKULTUR

Sektionen Finkultur hade som mål att nå ut till medlemmar med kulturintresse eller med önskan att utveckla detta. 
Besök på Dramaten och Kungliga Operan var vanliga och sektionen hade ett antal s.k. Tredjeraden-kort till Dramaten som gav en gratisbiljett i salongen till föreställningar på Stora Scenen. 

Verksamhet inom denna sektion innebar även kontakt med diverse teatrar och institutioner runt om i Stockholms län.

 

Café Synkop

Café Synkop was arranged every Monday night at Gula Villan. You were able to take part in dance classes in Lindy Hop and Jazz, as well as in a dance night with DJ, vegan food and an open bar.