Gamla sektioner

På denna sidan sparar vi gamla eller inaktuella sektioner, med hopp om att de ska väcka inspiration till nya medlemmar. Är du intresserad av att återuppliva en sektion? Hör av dig till sektionsledaren@humf.su.se. 

 
 
_mg_8388_0.jpg

Månadens kulturutflykt

MÅNADENS KULTURUTFLYKT (MKU)

Vi träffas en gång i månaden för en kulturutflykt.

MKU, månadens kulturutflykt, anordnar, som namnet väl beskriver, en kulturutflykt i månaden för Humanistiska föreningens medlemmar. MKU har som mål att organisera utflykter med en stor bredd inom kultursektorn. Museibesök, gallerirundor, dansföreställningar och teaterbesök är inplanerade men vi är även öppna för andra idéer.

Varje månad skickar vi ut information om den kommande utflykten, är man intresserad skickar man en intresseanmälan via mail.  Eftersom vissa utflyktsmål ibland har inträdesavgift har vi endast 20 platser till förfogande som vi gärna vill fylla. Får man plats på utflykten skickas en bekräftelse per mail.

Vi är självklart väldigt öppna för nya förslag på utflyktsmål. Om ni har några frågor eller önskemål får ni gärna kontakta sektionsledaren@humf.su.se

Hoppas vi ses på någon utflykt!

 
tumblr_n2qnbh0xqw1sh5zzgo1_500.jpg

Filmsektionen Fahrenheit 39

Fahrenheit 39 är Humanistiska föreningens filmsektion. Som sektion bokar ni villan för filmvisning, pub, panelsamtal eller liknande. 

 
operan_528dbe6388e59d855ba0e02d.jpg

FINKULTUR

Sektionen Finkultur hade som mål att nå ut till medlemmar med kulturintresse eller med önskan att utveckla detta. 
Besök på Dramaten och Kungliga Operan var vanliga och sektionen hade ett antal s.k. Tredjeraden-kort till Dramaten som gav en gratisbiljett i salongen till föreställningar på Stora Scenen. 

Att återuppliva denna sektionen är högst önskvärt och eftertraktat och innebär kontakt med diverse teatrar och institutioner runt om i Stockholms län.

 
11205017_10152902104171242_5412632016292840815_n.jpg

Café Synkop

Café Synkop was arranged every Monday night at Gula Villan. You were able to take part in dance classes in Lindy Hop and Jazz, as well as in a dance night with DJ, vegan food and an open bar.