HUMANISTISKA FÖRENINGEN
Vid Stockholms universitet

Humanistiska föreningen (HumF) är en av fakultetsföreningarna vid Stockholms universitet. Vi ordnar aktiviteter som gör det roligare att studera vid universitet för våra medlemmar! 

Vi är en religiöst och politiskt obunden förening för humaniorastudenter samt för personer intresserade av de humanistiska vetenskaperna, deras utveckling och fortlevnad. HumF grundades 1914 och håller till på Gula villan på Frescati campus, Stockholms universitet. Vi har cirka 4000 medlemmar per termin. 

Följ HumF på Sociala Medier:


Om oss

Humanistiska föreningen är föreningen för dig som läser ett humanistiskt ämne vid Stockholms universitet, är intresserad av humaniora eller tycker att våra aktiviteter verkar spännande och intressant. 
 

<<Läs mer>>

people-woman-coffee-meeting.jpg

Engagera dig

Vill du bli en av de engagerade själar som driver Humanistiska föreningen framåt? Vill du kanske stå i baren eller har du kanske en aktivitet du skulle vilja ordna? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

<<Läs Mer>>

Sittningar

Humanistiska föreningen är en anrik förening som genom åren har utvecklat fina traditioner och högtider vilka uppmärksammas och firas i föreningen varje år. 

 

<<Läs mer>>


På gång...