Hyra Gula villan 

IMG_7378.JPG

Gula villan är en professorsvilla från sekelskiftet byggd år 1883 som ligger på Stockholms universitets campus, drygt fem minuters promenad från tunnelbanestation Universitetet. Gula villan finns tillgänglig för uthyrning för t.ex. föreläsningar, seminarier, fester, sittningar och middagar. Huset tar max 70 sittande gäster eller upp till 100 stående.  
 
Gula villan har en stor salong med bar samt ett mindre angränsande bibliotek. I lokalerna finns även två stycken toaletter och hall med användningsmöjligheter. Lokalen har även kök och diskrum samt två verandor. Förtäring av alkohol får inte ske utanför dessa ytor.  

Bokning  

Mejla oss på boka@humf.su.se Märk mejlet med “Hyra Gula villan”
Det kan ta upp till 7 dagar innan ni får svar på er bokningsförfrågan, med reservation för att det vid årsskifte och sommaruppehåll kan ta längre tid. Inkludera ditt telefonnummer i mejlet så vi enklare kan nå dig. Så snart vi har möjlighet undersöker vi om datumet ni önskar är ledigt samt om vi har personal tillgänglig för det datumet. Observera att ingen bokning är definitiv förrän personalstyrkan är fylld. Om så är fallet och ni önskar gå vidare görs en bokning och vi skickar ett hyresavtal som ni skriver på och skickar tillbaka till oss.  
Vi behöver minst 8 veckors framförhållning gällande bokningar.  
För brådskande bokningar inom den närmaste 72-timmarsperioden ber vi dig att kontakta bokningsansvarig Erik Haversten på telefon 076 56 07 208. Dessa brådskande bokningar står endast öppna för institutioner och andra juridiska personer med anknytning till Stockholms universitet. 


Om ni önskar besöka lokalen på förhand går detta bra. Gula villan har öppet måndag-fredag klockan 10:00-16:00. Kontakta bokningsansvarig om ni önskar besöka oss en annan tid.

Innan en bokningsförfrågan läggs rekommenderar vi starkt att ni läser uthyrningsvillkoren nedan! Där kan ni bland annat läsa mer detaljerat gällande dryck, kostnader, avbokningspolicy m.m. 

Här kan du läsa våra uthyrningsvillkor för att hyra Gula villan.