Medlemskap

För att få ta del av våra aktiviteter måste du vara medlem hos oss. Är du medlem i Stockholms universitets studentkår och någon annan förening på campus (SF eller NF) är du dock välkommen på våra pubar. 

 

Bli medlem i HumF och Stockholms universitets studentkår och få Campuskortet!

Sedan HT15 har Stockholms universitets studentkår och Humanistiska föreningen ett kopplat medlemskap, vilket innebär att du får två medlemskap i ett. Som registrerad student vid Stockholms universitet kan du skaffa medlemskapet via Campuskortet för endast 125 kronor och få:

  • Medlemskap i HumF med tillträde till pubar, fester och andra aktiviteter (se Medlemsförmåner nedan).

  • Medlemskap i Stockholms universitets studentkår med tillgång till SSSBs bostadskö.

  • Mängder av förmåner och rabatter genom Studenkortet.se


Campuskortet är studentlegitimation, rabattkort och medlemskort i ett. Det ger dig bland annat tillgång till studentrabatt hos SL (om du studerar minst 22,5 hp/termin). 
Jag vill bli medlem och få Campuskortet!

 

Ps. Det går att bli medlem i flera fakultetsföreningar! Är du redan medlem i Studentkåren + SF eller NF kan du, genom att välja medlemskapet i "Endast HumF" även ta del av våra aktiviteter! 
 

 

Inte student? Bli medlem i endast HumF.

Du kan välja att enbart bli medlem i HumF och inte i Studentkåren, om du till exempel inte studerar vid Stockholms universitet men ändå är intresserad av att delta i de aktiviteter som HumF erbjuder.

Detta kostar också 125 kronor men ger dig inte tillgång till Campuskortet. Däremot kan du få ett fakultetsföreningskort som du hämtar ut hos kårexpeditionen. Fakultetsföreningskortet gäller inte som studentleg men ger dig full tillgång till våra pubar, sittningar, med mera. För att få detta medlemskap väljer du alternativet "Endast HumF".

Jag vill bli medlem i enbart HumF!