Medlemskap

 Bli medlem i HumF och Stockholms universitets studentkår och få Campuskortet!

Sedan HT15 har Stockholms universitets studentkår och Humanistiska föreningen ett kopplat medlemskap, vilket innebär att du får två medlemskap i ett. Som registrerad student vid Stockholms universitet kan du skaffa medlemskapet via Campuskortet för endast 120 kronor och få:

  • Medlemskap i HumF med tillträde till pubar, fester och andra aktiviteter (se Medlemsförmåner nedan).
  • Medlemskap i Stockholms universitets studentkår med tillgång till SSSBs bostadskö.
  • Mängder av förmåner och rabatter genom Studenkortet.se


Campuskortet är studentlegitimation, rabattkort och medlemskort i ett. Det ger dig bland annat tillgång till studentrabatt hos SL (om du studerar minst 22,5 hp/termin). 
Jag vill bli medlem och få Campuskortet!
 

 

Inte studerande? Bli medlem i endast HumF.

Du kan välja att enbart bli medlem i HumF och inte i Studentkåren, om du till exempel inte studerar vid Stockholms Universitet men ändå är intresserad av att delta i de aktiviteter som HumF erbjuder som kräver ett medlemskap i föreningen (till exempel pubkvällar eller sektionsaktiviteter).

Detta kostar också 120 kronor men ger dig inte tillgång till Campuskortet. Däremot kan du få ett fakultetsföreningskort som du hämtar ut hos kårexpeditionen. Fakultetsföreningskortet gäller inte som studentleg men ger dig full tillgång till våra pubar, sittningar, med mera. För att få detta medlemskap väljer du alternativet "Endast HumF".

Jag vill bli medlem i enbart HumF!